dilluns, 14 de novembre del 2011

Santa Burg, nou centre de l'hamburguesa de Barcelona.

Una denominació poc convencional, un xic atípica, potser difícil de pronunciar... és el nom i el cognom de un dels locals que està tenint més furor al nostre barri.

Ara farà un més que han obert, i tenen cues per demanar comandes d'hamburgueses, i han ocupat la primera plana de el vivir de la Vanguàrdia aquest dissabte passat.

Una simple hamburguesa, la pots trobar a qualsevol lloc, però aquest restaurant té uns quants tocs que el fan sobresortir de la resta:

1) el chef (Alain Guilard) va treballar a l'Hotel-Spa Ra Costa Daurada *****
2) influenciats per les millors hamburgueseries de Nova York, Amsterdam, Brusel·les, intenten introduir les hamburgueses gourmet a Barcelona
3) ingredients de màxima qualitat i rigidesa absoluta de tot el material que entra a la cuina
4) mantenir les coses senzilles, utilitzant receptes cassolanes i de la terra

No només pel menjar, hi ha un ambient jove i tranquil, els treballadors són simpàtics i oberts. es respira un ambient bo i sa (encara que hi hagi molta gent que cregui que una hamburguesa mai pot ser saludable...).

Espero que os hi passeu, amb la família i amb els amics, si voleu impressionar a una noia de la uni o que us heu trobat per el carrer... aquest lloc us sorprendrà de valent, a mi ho va fer, i sempre que puc, no m'importa gastarme 2 euros més en una hamburguesa d'aquestes.

Que us vagi bé, gràcies per llegir-ho i perdoneu les faltes i les incorreccions sintàctiques. (espero haver passat la guillotina anomenada Nil Navarro..)

3 comentaris:

  1. A falta d'haver-hi anat, la guillotina queda pendent. Voto per fer el pròxim sopar allà. By the way, estaria bé alguna referència a la localització del restaurant...
    Bona recomanació i casi cap falta d'hortojraphia, esperem que pugis a BCN per anar-hi tots plegats! :)

    ResponElimina
  2. Bona dscripcio santy, aviam si hi anem algun dia tots junts!

    ResponElimina
  3. tens raó nil, està situat una mica per sota de casa meva, al carrer Vallespir 57, ròtul blanc, no te'l pots saltar.
    ja hi anirem quan arrivi (pd: pels racanus, la qualitat se paga..)

    ResponElimina